"target="_blank"

Company of Heroes 2 Torrent İndir

 

Company of Heroes 2, Relic Entertainment tarafından geliştirilip, SEGA tarafından yayınlanmıştır. 2. Dünya savaşını konu alan gerçek zamanlı strateji ve taktik oyunudur. Almanya, Amerika, İngiltere veya Sovyeti seçin, kendinize has taktikler geliştirin ve düşmanlarınızı yok edin! Gerçek zamanlı strateji oyunu severlerin en beğendiği oyunların başında gelmektedir. Sitemizdeki sürümü tüm ek paketleri ve güncellemeleri kapsamaktadır, bundan dolayı buradan indirmenizi tavsiye ederiz. Tüm ek paketler ve güncelelmeler ile daha iyi bir oyun deneyimi yaşarsınız! 23 Mayıs 2016 tarihinde bilgisayar için çıkışını gerçekleştirmiştir. İyi eğlenceler dileriz…

İlk oyundan gelen kaynak üretme sistemi değiştirildi. Oyuncular, birimlerinin montajına yatırım yapacak cephane ve akaryakıt kredileri toplamak için haritanın herhangi bir yerinde olan belirli bayraklı noktaları ele geçirecekler. Orduların çoğu, bu noktalardan gelen yakıt veya mühimmat gelirlerini artırmak için önbellek inşa edebilir, ancak bazı noktalar bir malzemeden daha yüksek gelir elde etse de, üzerine önbellek inşa edemez. Asker birimleri bayraklı noktada toplanıyorlarsa, oyuncunun birimleri aynı bölgede düşman birimleri olmayan belirli bir alanın içindeyse noktayı ele geçirmek mümkündür. Bu haritaların toplanması ve oyuncu ordusunun büyüklüğü, oyuncular harita üzerinde çeşitli işaretli noktaları yakalarsa çok daha hızlı ele geçirilebilir. Bir oyuncunun ele geçirdiği işaretlenmiş bir noktadan faydalanabilmesi için, sürekli ele geçirilmiş bir alanın parçası olması ve böylece merkeze bağlı kırılmamış bir zincirin (“tedarik hattı”) izin vermesi gerekir. Bu nedenle, eğer karşı taraf haritadaki diğer müttefik bölümlerden sahip olduğu noktaları izole eden (“kesip”) alanını ele geçirirse, kaynak alımı kısıtlanacaktır. İnsan gücü ortak birimler inşa etmek için kullanılır ve bu miktar bir oyuncunun ordusunun büyüdüğü miktarı azaltır. Oyunun sitemizdeki sürüm son sürüm günceldir, ek paketleri ve diğer özellikleri açmak için İNDİR yazısının üzerinde yer alan notu okumanız tavsiye edilmektedir! En iyi oyun deneyimi için her zaman en güncel sürümleri tercih ediniz. Keyifli oyunlar.

Birimler sivil bir binayı işgal edebilir ve onu geçici bir dayanak noktası olarak kullanabilir. Bununla birlikte, işgalciler alev silahları ve el bombaları kullanılarak top ve askerlerin saldırılarıyla temizlenebilir. Company of Heroes 1’in bina hasar sistemi korunup ve geliştirilmiştir; ahşap binaların, ateşe indirgenene kadar yanmaya devam etmesi beklenmektedir. Ayrıca, binalar tanklara ve bunlara giren hafif araçlardan zarar görebilir. Sovyetlerin ana yapısı, acemi askerler ve saha mühendisleri üretmek için kullanılan Bölgesel Saha Merkezi’dir. Özel Tüfek Komutanlığı, Destek Silahı Kampaneya, Mekanize Zırh Kampaneya ve Tankoviy Tabur Komutanlığı, orijinal oyunun kışlalarının Sovyet eşdeğerleridir; silah destek merkezi, araç merkezi ve tank fabrikası. Bir sahra hastanesi ağır yaralanan askerlerin tedavisine yardımcı olabilir. Wehrmacht’ın ana yapısı, öncüler ve MG42 Ağır Makineli Tüfek ekipleri üretmek ve daha gelişmiş birimler ve yapılar için savaş aşamalarını yükseltmek için kullanılan Kampfgruppe Genel Merkezi’dir. Almanların ve Rusların merkezleri birbirinden farklıdır ve yukarıda da görüldüğü üzere farklı özellikler sağlamaktadırlar.


Oyun’dan Görüntüler
Asgari Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: 2GB RAM
İşlemci: 2GHz Intel Core2 Duo veya eşdeğer
Bellek: 512MB Direct3D 10 destekli ekran kartı
Ekran Kartı: 32bit Vista
Sabit Disk: 30GB boş Sabit disk alanı
Oyun Fragmanı

 Çıkış Tarihi: 23 Mayıs 2016
 Tür: Strateji
 Platform: PC
 Sürüm: Plaza
 Boyut: 28.3 GB
 İndirme Seçenekleri: Torrent
Oyun şuan için son sürüm olan (4.0.0.21400) kadar günceldir. Oyun içindeki ürün kilitleri (komutanlar, zafer çıkartmaları ve benzeri) ürünleri sağ üst köşedeki durum butonuna tıklayarak açabilirsiniz. Daha önce yayınlanan İngiliz birlikleri ek paketi ile de çarpışma modunda oynuyabilirsiniz. Dil değiştirmek için language.changer.exe’den faydalanabilirsiniz.

Yazar Hakkında

unknown

Sitenin kurucusu ve tek içerik ekleyicisi. Oyun macerasına 2005 yılında, Atari ile başladı. 2006-2007 yıllarında bilgisayar ile tanıştı ve müptelası oldu, hâlâ usanmadan bilgisayar ile yaşamaktadır.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comment

This post has not been commented yet.

Full Torrent Oyun İndir