"target="_blank"

Worms W.M.D Torrent İndir

 

Worms W.M.D Torrent İndir

Worms W. M. D, 23 Ağustos 2016’da yayınlanan Worms serisinde yer alan 2D grafikli sıra tabanlı taktik, strateji türünde bir video oyunudur. Oyun, Worms Armageddon oyununa benzemektedir. Yeni özellik olarak etkileşime girebileceğiniz araçlar olarak tankları oyuna eklediler. Ayrıca solucanlar düşmanlardan ve hasardan korunmak için çeşitli yapıların içerisinde girebilirler. Worms 3D’den beri solucan karakterlerinin aldığı ilk büyük yeniden tasarım olması da dikkat çekicidir. Keyifli oyunlar!

Worms W. M. D, video oyunlarının incelemesini toplayan bir web sitesi olan Metacritic göre, “genellikle olumlu” değerlendirmeler aldı. İlk kez, birçok yönden oyunu değiştirebilen araçlar ve sabit taretler tanıtıldı. Solucanlar, başlangıçtan itibaren mevcut olan veya airdroplarla üretilebilen tanklar, helikopterler ve Mekanikler gibi araçlara girebilir. Makineli tüfek, harç, alev ve keskin nişancı gibi sabit silahlar, görüş hattı içinde daha fazla hasar için kullanılabilir. Hem araçlar hem de taretler hasar alabilir ve çok fazla hasar alırlarsa kullanılamaz hale gelebilir, daha sonra yok edilirler. Herkese iyi eğlenceler dileriz. Eğer sitemizden memnun kaldıysanız tekrar bekleriz!

Tavsiye Oyun: Brawlout


Görüntüler
Asgari Sistem Gereksinimleri
  İşletim Sistemi:Windows 7/8.1/10 (32-bit sürümü)
  İşlemci:Intel Dual Core 6600 @ 2.4GHz
  Bellek:2 GB RAM
  Ekran Kartı:Intel 4400, GeForce GTX 280, AMD Radeon HD 7750
  Sabit Disk:Bilgi yok
Fragman

 Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
 Tür: Strateji
 Platform: PC
 Sürüm: Codex
 Boyut: 1.9 GB
 İndirme Seçenekleri: Torrent

Yazar Hakkında

unknown

Sitenin kurucusu ve tek içerik ekleyicisi. Oyun macerasına 2005 yılında, Atari ile başladı. 2006-2007 yıllarında bilgisayar ile tanıştı ve müptelası oldu, hâlâ usanmadan bilgisayar ile yaşamaktadır.

Full Torrent Oyun İndir